27-01-08

terugvinden van de kracht

Hallo,

donderdag heb ik mijn eerste training afgelegd na een anderhalve week ziek te zijn. Het was echt afzien! We moesten 3 X 1400m versnellen, maar voor mij lukte dit nog niet. Ik heb namelijk 2 abcessen gehad op beide wijsheidstanden, waardoor ik een week op yoghurt, augmentin en dafalgan heb geleefd, met als gevolg 4kg vermagerd. Hierdoor ben ik enorm verzwakt, momenteel veel fruit, groenten en vitaminekuur...zodat we vlug de krachten vinden om die trainingen goed af te ronden.

Deze morgen heb ik met mijn zus een kleine duurtraining gedaan, 6,5km. Dit ging al veel beter, maar ik ben benieuwd naar de versnellingen voor dinsdag!

Oh ja, naast het lopen en de voetbal heb ik ook een grote passie voor het koersen. Zelf heb ik een koersfiets van Trek,waarmee ik in de zomer wekelijks een ritje meedoe. Het mooiste dat ik met mijn koersfietsje heb gedaan, was de 'Mont Ventoux' oprijden. Voor de kenners: ik heb de Ventoux opgereden via Bédoin en geen enkele keer afgestapt in een tijd van 2u15'. ik moet zeggen, tis geen lastige beklimming, maar vooral een lange beklimming, maar dat is leuk voor een lange-afstandsloper é. Verder heb ik ook de 'ronde van Vlaanderen' gereden (125km), Tilf-Bastogne-Tilf en een stuk van de Amstel Gold Race. Deze zomer hoop ik de combinatie met het lopen goed te verteren, maar als ik een keuze moet maken dan is het wel lopen! Ik verlang tegen dat ik terug die kracht in mijn benen vind, maar zoals Armstrong zegt :'Giving up is never an option'!

Ik heb al een paar reacties gekregen op mijn blog en ik vind het wel leuk...Ik kom jullie zeker geregeld bezoeken!

 tot blogs

 

17:33 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heyla kimmie,

sjieke blog, zal hem regelmatig eens bezoeken.
Nog veel succes met je nieuwe ambitie! Als ik tijd heb zal ik zeker eens naar een wedstrijd komen.


je dvc ploegmaatje

Heleen

P.S. de voetbal mist een groot loopvermogen en een pracht voetbalster maar de loopwereld heeft er nu een ambitieuse loopster bij!!

Gepost door: heleen | 10-02-08

Hey Kimberly
Ik had toevallig gezien dat je ook een blog had,en dacht ik zal ook eens iets neer schrijven we zijn trouwens clubgenoten.Je ziet zeker op training dat er vooruitgang in zit het enige waar je van gespaart moet blijven zijn die vervelende blessures pas zeker maar op als je voor tien dagen weg zijt.

Gepost door: Anita | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.