21-02-08

mijn vooruitzichten

Hoi,

eindelijk ben ik terug op mijn niveau van vroeger! De trainingen kan ik goed verteren en ik merk ook dat ik steeds minder last heb om de training te vervolledigen. Volgens mijn trainer is dit normaal, het eerste jaar dat je loopt is het telkens opnieuw afzien. Maar na een jaar zou je het ritme gewoon moeten worden. Ik ben blij dat ik het al wat gewoon word! En na elke training sta ik steeds versteld hoe zwaar lopen wel niet is vergeleken met de voetbal!

Donderdag heb ik een afspraak om me te laten testen op de loopband. Zo weet ik mijn overslagpols en kan ik gerichter trainen. Ben echt wel benieuwd... De dag erop vertrek ik met mijn vriendje voor 10 dagen op snowboardreis, dus kzal een kaarsje laten branden zodat ik geen botten breek. Maar na de skireis zal ik af en toe paraat zijn op een paar stratenlopen, zo ziet mijn schema eruit:

30maart: Brugge-Damme-Brugge:9km

12 april: Dwars door Wervik: 13.6km, hopelijk zullen er veel patiënten van mij me daar toejuichen. En bovendien zal het een goeie voorbereiding zijn voor => 19 april: La-ko-sta: 21km

Zoals de jaarlijkse gewoonte van mijn zus en ik : Dwars door Brugge. Ik zie er echt naar uit om terug met mijn zus door 'Brugge die schone' te lopen. De herinneringen van mijn studententijd zullen opnieuw tijdens het mooie parcours bij me opkomen.

16mei: Sint Rmebert Corrida Torhout: 10km

18mei: samen met mijn collega Bart: Dwars door waregem: 10km

En daarna zien we wel, hopelijk blijft alles blessurevrij! En mochten er zijn die nog een paar leuke wedstrijden kennen, laat maar weten é!

tot gauw groetjes

Kimmietje

19:20 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

You're the best! Liefste Kimmie,

Leuke blog!

Ik zie er ook erg naar uit om met jou terug 'Dwars door Brugge' te lopen! Dankzij jou verleg ik in elke wedstrijd en training mijn grenzen. Jij hebt mij geleerd om door te zetten en jouw steun tijdens een training of wedstijd is echt goud waard.

Ik hoop dat je dit seizoen blessurevrij kan trainen en ik wens je alleszins nog superveel succes!

Laat ze maar eens zien wie de beste is...

Liefs,

je zus -x-

Gepost door: Kelly | 21-02-08

hey,

Heel veel succes met je nieuwe blog- en loopavonturen. Je doet het goed ¬

Gepost door: Dries | 21-02-08

De commentaren zijn gesloten.