28-04-08

Dwars over de Mandel

Vrijdag 25 april stond de wedstrijd 'Dwars over de mandel' in mijn agenda. Een parcours in mijn stadje Roeselare. 10km was het.

De start was heel raar, redelijk smal en op kasseien. Waardoor ik besloot om er niet al te vlug in te vliegen. Maar hier had ik me wat vergist, ik heb namelijk te traag gestart. Patrick waar ik de eerste ronde mee samen liep, was niet zo goed in zijn vel omdat de afstand te klein was en dus besloot ik om weg te lopen naar het volgende groepje. Hier vond ik ook niet mijn tempo, wat een beetje problemen bezorgde om goed in de wedstrijd te geraken. Tot ik plots mijn ploegmaat Martin tegenkwam die één ronde en half voor me heeft gelopen. Hij heeft me prachtig begeleid en echt het beste bij mij naar boven gehaald! Hierdoor werd ik nog vierde dame in het totaal en derde dame van mijn reeks. Voor mij waren: als eerste Verthé Sylvie, Segers Catharina (master) en Bossuyt Lieselot.

Ik heb de wedstrijd in een tijd van 38'49'' gelopen en eigenlijk ben ik wel tevreden over mijn prestatie. Want op een vrijdagavond lopen, na een zware werkweek in het ziekenhuis was toch wel vermoeiend voor de spieren. Liever een zaterdag of zondag hoor!

Mijn volgende uitdaging is nu zondag: 'dwars door Brugge'. Samen met mijn zus lopen we onze jaarlijkse traditie. Genieten van de sfeer en genieten van nog eens samen als zusjes een wedstrijdje uit te lopen.

 Groetjes

Kimmie

19:41 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

sterk hey kimberly,
proficiat met jou wedstrijd.ge hebt super gelopen.
je zal me misschien tegenkomen in brugge.ik start er ook,wil mijn sponsor running center ook eens een plezier doen.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 29-04-08

De commentaren zijn gesloten.