29-05-08

De Zilten

Hoi,

 gisteren liep ik de 14km in de Zilten hier in Roeselare. Ik was redelijk gedreven om een goeie tijd te lopen, daar het op mijn trainingsparcours was. Ik denk dat hierdoor mijn start iets te vlug was waardoor ik in de tweede ronde enorm heb afgezien. Bij het ingaan naar de derde ronde hervond ik mijn adem en tempo! Het was alleszinds een goeie les! Ik heb 3 rondes in vijfde positie gelopen en uiteindelijk ben ik geëindigd als vierde dame. Ik ben enorm tevreden want ik ben eerste van mijn reeks in een tijd van 59'. Veerle Vandekerckhove, waar ik mee train, is als tweede geëindigd. Ik kan enkel maar opkijken en leren van haar!

Wat de wedstrijd ook speciaal maakte was dat mijn vader voor het eerst nog eens kwam kijken dit seizoen. Je moet weten dat hij in de periode dat ik voetbalde, elke wedstrijd langs de zijlijn stond! Dankzij hem ben ik geworden wie ik nu ben. Zijn karakter en gedrevenheid vind ik terug in mijn lopen. Het deed deugd om hem nog eens trots te maken.

Vanavond staat een uurtje loslopen op het programma met enkele trainingsmaatjes zodat ik volgende week goed kan lopen op de Rudy Bekaert Memorial! Dit is een speciale wedstrijd voor mij, want Rudy was een leerkracht van mij die aan kanker is overleden. Zelf was hij een prachtige atleet en persoon die me vaak meenam naar de schoolcrossen. Ik kijk er naar uit om zaterdag 7 juni voor hem te lopen.

Groetjes

Kimberly

17:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |