01-12-08

ziek

Hoi

normaal gezien ging ik zondag mijn eerste cross lopen in Roeselare! Jammergenoeg kon dit niet doorgaan. Vrijdagochtend kwam ik wakker met een onaangenaam gevoel in mijn buik, dit bleef de ganse dag duren en 's avonds kwam er zelfs koorts bij. Het ergste was dan voorbij maar zaterdag verkoos ik toch voor mijn zeteltje met dekentje.

Zondag stond ik op, klaar om mijn benjamins te begeleiden in de cross. En ze hebben het één voor één super gedaan! Met 2 podiumplaatsen...misschien wel door de trainer :) hihi
Toen ik mijn kleine gastjes vol enthousiasme zag lopen was ik mijn 'ziekte' vergeten en besliste ik om mee te doen. Tot ik mijn trainer Willy tegenkwam...hij vond dat ik er niet goed uitzag en dat het niet verstandig zou zijn om deel te nemen. Natuurlijk was ik enorm ontgoocheld.
Maar achteraf gezien was het een goeie beslissing, bedankt Willy! Want vandaag heb ik nog steeds geen fut en is mijn maag en keel zeker nog niet genezen. Hopelijk kan ik morgen de training hervatten, want nu ben ik een klein wrakje (kleintje maar wi).

Op het programma zal Oudenaerde mijn eerste cross worden komende zondag. Samen met ploegmaatje Patricia Delvael trekken we daar naartoe, ben blij dat ze meegaat!

Tot besluit: Ziek zijn is hard!

18:46 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

uitgesteld.... ...maar nog niet verloren!! Zondag alweer een nieuwe kans om te crossen. Inderdaad als je ziek bent, niet lopen. Dit heb ik dit jaar al 2 maal toch gedaan en 2 maal heel slechte tijden. Niet goed voor het vertrouwen. Toch vele vooruitgang gemaakt dit jaar met een prachtige eerste halve marathon erbovenop!!
Groeten en succes voor zondag, Tom.

Gepost door: Tom Hoornaert | 02-12-08

oei hewel wat hoor ik.ons kimberley ziek.ik had het
gelezen gisteren op de blog van patricia.best dat
je niet gekomen bent naar de training.zo een weer.verzorg u maar goed.ik heb met marnix gelopen deze avond.ging ook best snel.allez de
groetjes en misschien tot donderdag.en anders als
je niet naar de training komt,nog een mooie cross
zondag in oudenaarde.

Gepost door: tuyttens gino | 02-12-08

Veel succes zondag! Inderdaad niet tof als je dan niet kan lopen wegens ziekte. Was verstandige beslissing om niet mee te doen zusje. Jouw tijd komt nog wel en voor aanstaande zondag zullen wij zeker duimen! Just do it xxx

Gepost door: Zusje | 03-12-08

Hoi, die 18 en 15 mm spikes zullen in Oudenaarde ook goed tot hun recht komen! Verzorg je goed zodat je er zondag staat!

Gepost door: Dries Depoortere | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.